1Instagram
0Bekijk winkelwagen

Op werkdagen voor 10:30 uur besteld, direct verzonden

Vanaf € 75,- gratis verzenden

Verzendkosten € 4,95 binnen Nederland

Veilig betalen met iDeal via Mollie

sinds 1956

Vectoren

Met vectorafbeeldingen kunnen vormgevers kunstwerken van hoge kwaliteit bouwen, met strakke lijnen en vormen die op elk formaat kunnen worden geschaald. Dit bestandsformaat kan creatieve mogelijkheden bieden voor projecten van elke omvang.

Een vectorillustratie is kunst die bestaat uit vectorafbeeldingen. Deze afbeeldingen zijn punten, lijnen, krommen en vormen die zijn gebaseerd op wiskundige formules. Wanneer u een vectorafbeeldingsbestand schaalt, heeft het geen lage resolutie en is er geen kwaliteitsverlies, dus het kan worden aangepast aan hoe groot of klein u het ook wilt hebben. Elke kunst gemaakt met vectorillustratiesoftware zoals Adobe Illustrator wordt als vectorkunst beschouwd. Ter vergelijking: rasterkunst (ook wel bitmaps of rasterafbeeldingen genoemd) wordt gemaakt met gekleurde pixels. Wanneer u een rasterbestand te veel vergroot met op pixels gebaseerde kunst, zien de randen er gekarteld uit en gaat de kwaliteit verloren. Dankzij de resolutie-onafhankelijkheidsvectorkunst kan het in verschillende vormen worden gebruikt, van kleine illustraties tot enorme billboards. (Bron: Adobe)

Om uw bedrijfslogo en of teksten te kunnen uitsnijden hebben wij vectoren nodig. Door de digitale paden in het vector document weten onze machine waar en welke figuren ze moeten snijden.

vectorenvectoren

De webshop maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren.
Door op "Accepteren" te drukken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op onze website.
Lees meer...

sinds 1956