1Instagram
0Bekijk winkelwagen

Op werkdagen voor 10:30 uur besteld, direct verzonden

Vanaf € 75,- gratis verzenden

Verzendkosten € 4,95 binnen Nederland

Veilig betalen met iDeal via Mollie

sinds 1956

I.v.m. pinksteren is Bodoni maandag 20 mei gesloten.

Fullcolor stickers

Wij bieden ook op maat gemaakte stickers die perfect passen bij uw specifieke behoeften en creatieve projecten. Of het nu gaat om bedrijfslogo's, aantrekkelijke foto's of unieke ontwerpen, wij leveren full-color stickers die zorgvuldig worden geprint en nauwkeurig worden gesneden volgens uw specificaties.

Onze stickers worden vervaardigd uit hoogwaardig polymeer materiaal, wat niet alleen een professionele uitstraling garandeert, maar ook duurzaamheid waarborgt. Daarnaast heeft u de keuze tussen een mat of glanzend laminaat, waarmee we niet alleen bescherming bieden tegen krassen, maar ook de duurzaamheid en kleurvastheid van het product verhogen door blootstelling aan schadelijke UV-straling te minimaliseren.

Met afmetingen tot maximaal 160 cm x 50 mtr streven we naar maximale flexibiliteit om aan uw specifieke eisen te voldoen. Of het nu gaat om kleine stickers voor promotionele doeleinden of grotere formaten voor decoratieve toepassingen, wij kunnen aan uw wensen tegemoetkomen.

Fullcolor stickers bestellen?

Voor het bestellen van fullcolor stickers in grote oplage of grote afmeting kunt U een offerte aanvraag doen via info@bodoni.nl. Voor het maken van kleine stickers op een klein aantal zullen wij het aantal moeten verhogen om de rol hoogte van (140 - 160 cm) op te vullen.Geef aan wat de afmetingen moeten zijn en voeg een ontwerp van de fullcolor sticker(s) toe in de bijlage.

fullcolor-stickersfullcolor-stickersOp maat gemaakte stickers, Full-color stickers, Logo stickers, Foto stickers, Polymeer materiaal, Mat laminaat, Glans laminaat, UV-beschermde stickers, Grote formaat stickers, Sticker printen en snijden, Krasklare stickers, Hoogwaardige stickers, Bedrijfslogo stickers, Duurzame stickers, Custom stickers

De webshop maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren.
Door op "Accepteren" te drukken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op onze website.
Lees meer...

sinds 1956