1Instagram
0Bekijk winkelwagen

Op werkdagen voor 10:30 uur besteld, direct verzonden

Vanaf € 75,- gratis verzenden

Verzendkosten € 4,95 binnen Nederland

Veilig betalen met iDeal via Mollie

sinds 1956

Fullcolor stickers

Zoekt u op maat gemaakte stickers voor uw logo's, foto's, of unieke ontwerpen? Bij ons kunt u kiezen voor een full-color sticker, zorgvuldig geprint en gesneden naar uw specificaties. Onze stickers worden vervaardigd uit hoogwaardig polymeer materiaal en zijn beschikbaar met een mat of glanzend laminaat. Dit laminaat beschermt de sticker niet alleen tegen krassen maar ook tegen UV-straling, wat de duurzaamheid en de kleurvastheid van het product verhoogt. Met een maximale maat van 148 cm x 50 mtr, bieden we flexibiliteit om aan uw behoeften te voldoen. Neem contact met ons op om de perfecte sticker voor uw project te realiseren.

Fullcolor stickers bestellen?

Voor het bestellen van fullcolor stickers in grote oplage of grote afmeting kunt U een offerte aanvraag doen via info@bodoni.nl. Voor het maken van kleine stickers op een klein aantal zullen wij het aantal moeten verhogen om de rol hoogte van (140 - 160 cm) op te vullen.
Geef aan wat de afmetingen moeten zijn en voeg een ontwerp van de fullcolor sticker(s) toe in de bijlage.

fullcolor stickersfullcolor stickersOp maat gemaakte stickers, Full-color stickers, Logo stickers, Foto stickers, Polymeer materiaal, Mat laminaat, Glans laminaat, UV-beschermde stickers, Grote formaat stickers, Sticker printen en snijden, Krasklare stickers, Hoogwaardige stickers, Bedrijfslogo stickers, Duurzame stickers, Custom stickers

De webshop maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren. Door op "Accepteren" te drukken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op onze website.

sinds 1956