1Instagram
0Bekijk winkelwagen

Op werkdagen voor 10:30 uur besteld, direct verzonden

Vanaf € 75,- gratis verzenden

Verzendkosten € 4,95 binnen Nederland

Veilig betalen met iDeal via Mollie

sinds 1956

Reci 180watt co2 laser

In een CO2 Laser wordt licht geproduceerd wanneer er electriciteit door de gas gevulde buis loopt. Het gas is typisch een mengsel van koolstofdioxide, stikstof, waterstof en helium. De laser diode wordt ontstoken doormiddel van een hoge puls elektriciteit. De ontstoken licht puls loopt door de buis en wordt door middel van spiegels geleid naar de lensen van de snij kop die de breede laserstraal focust naar het brand punt.

Het licht dat door Co2-lasers wordt geproduceerd is extreem krachtig dit tot in vergelijking met normaal licht van de zon.

Omdat het licht van een laser infrarood is is het onzichtbaar voor het menselijk oog. Het heeft ook een zeer lange golflengte van 10.6 micrometer. Het kan verschillende materialen bewerken, waaronder stof, hout, metaal, glas en papier. De intense hitte van dit licht verdampt het materiaal dat wordt gesneden, waardoor een nauwkeurige, gladde afwerking ontstaat.

Afhankelijk van het te bewerken materiaal je snijdt of graveert, kunnen de snelheids- en vermogensinstellingen worden verlaagd en verhoogd om het gewenste resultaat te bereiken.

Toepasselijke materialen: kunststof, Acrylaat, PMMA, perspex, plexiglas, hout, multiplex, MDF, foamboard, ABS, karton, rubberen plaat, enz.

reci-180watt-co2-laserreci-180watt-co2-laserreci-180watt-co2-laser

De webshop maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren.
Door op "Accepteren" te drukken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op onze website.
Lees meer...

sinds 1956