Op werkdagen voor 10:30 uur besteld, direct verzonden

Vanaf € 75,- gratis verzenden

Ophalen in Bussum mogelijk

Veilig betalen met Mollie

sinds 1956

Lasergraveren

We kunnen acrylaat, hout, aluminium, messing en RVS ingraveren door middel van onze CO2, UV of fiberlaser. Ideaal voor het maken van mooie gebrandmerkte gravures in tapasplanken, borrelplanken, snijplanken ed. Of naamplaten van kunststof en metaal.

Heeft U een eigen snijplank? Geen probleem! Let er op dat de plank binnen de maten van de laser valt. De maximale maat van het object moet binnen de 130 x 100 cm zijn. Grotere objecten kunnen wel in de laser maar zullen uitsteken, deze worden dan niet bewerkt door de laser. Heeft U geen ontwerp maar een tekstje dan kunt U op de website een lettertype uitkiezen. Wilt U zelf een ontwerp aanleveren dan kunt u dat doen per mail. Voor het laseren van uw eigen ontwerp hebben wij een PDF, EPS, AI of CDR document nodig. Ook heeft de ontwerptool in de webshop een importeer funtie voor logo's zodat U dat zelf kunt opmaken op het product.


Levertijd (1 plank): Vaak nog dezelfde dag en anders de dag erop. (1 werkdag)
Het meest ideale is 's ochtends de plank afgeven en einde van de dag weer ophalen...


Laseren in grote oplagen? Dat kan! Uiteraard wordt de prijs dan goedkoper. Graag even overleggen.

lasergraverenlasergraveren

De webshop maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren. Door op "Accepteren" te drukken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op onze website.

sinds 1956