Op werkdagen voor 10:30 uur besteld, direct verzonden

Vanaf € 75,- gratis verzenden

Ophalen in Bussum mogelijk

Veilig betalen met Mollie

sinds 1956

Zelfklevende letters en teksten

U kunt uw letters of teksten bij ons op maat bestellen in vele kleuren en kwaliteiten. Deze worden voorzien van een transfertape zodat alle letters als één tekst blok kunnen worden aangebracht.
Standaard teksten kunt u het eenvoudigste bestellen in de webshop. Daar heeft u meteen inzicht op hoe het er uit komt te zien, de afmetingen en kosten.
Speciale teksten zoals een outline, rondzetten of ruime spatiering ed. moeten per mail worden afgehandeld. U dient uw verzoek in en wij presenteren u het voorbeeld en als deze definitief is de kosten.

U zult merken dat het ene lettertype een andere prijs heeft als het andere. Dit komt door de bewerkelijkheid van het plotten (snijden) van de letter of de ruimte, het materiaal verbruik, die de letter in neemt.

Ook het doel waar u de belettering voor gaat gebruiken bepaald de prijs dit omdat daaraan een foliekeuze verbonden is. U wilt immers dat de belettering op bv. uw auto of boot er langdurig op blijft zitten of dat de muurtekst er niet spontaan afvalt.
Wij gebruiken vele merken folie zoals Hexis, Avery, 3M, Aslan en Oracal. Juist om het beste resulaat te bereiken.

Ook worden met regelmaat sjablonen besteld. Denk hieraan een geschilderde tekst op een voordeur. Vroeger een ambacht nu een koud kunstje. Wij leveren dan het zelfklevende sjabloon die u aanbrengt met de applicatiefolie / transfertape en vervolgens kunt inkleuren met verf. Voor de juiste verf moet u bij de verfzaak informeren die hebben daar weer verstand van. Hou er rekening mee dat de ondergrond vlak moet zijn anders zal de verf achter het sjabloon doorlopen en dat is niet zo fraai.

Gaat u een aanvraag bij ons doen of bent u nieuwsgierig over begrippen van maten van een belettering?
Dan hebben wij hier de uitleg hoe je de afmeting van een tekst kunt opgeven.

zelfklevende letters en teksten

De webshop maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren. Door op "Accepteren" te drukken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op onze website.

sinds 1956