× Home Over Ons Portfolio WebshopContact

Machines

RECI 180W CO2 LaserMOPA JPT FIBER LaserUV LaserPlotterFullcolor printer Graveermachine

Diensten

Zelfklevende Letters & Teksten Glas graveren Lasergraveren Aluminium naamplaatjes Kunststof naamplaatjes Fullcolor stickers Snijfolie Tapasplanken / KaasplankenRaambeletteringWinkelbeletteringMuurbeletteringGlasfolieDibond panelenStickers op rolStoepbordenGevellettersVlaggenSpandoekenGevelbekledingBootnaam stickersRegistratienummer stickers

Informatie

Lettertype's Vectoren Bestellen / Aanleveren Handleidingen Leveringsvoorwaarden

Bestellen / Aanleveren

Het bestellen van zelfklevende letters / teksten met overdrachtfolie (transfertape) gaat heel eenvoudig. Mail de naam van het lettertype uit het lettertypeboek of van andere bronnen. De letterhoogte, evt maximale afmeting van de tekst. De toepassing (b.v. auto, boot, tekstbord of muurtekst). De kleur van de tekst, weet u een RAL of PMS nummer dan zoeken we de beste folie er bij. Vergeet vooral uw naam en telefoonnummer niet te vermelden. U ontvangt per mail een voorbeeld met de maat en de juiste prijs. Staat de naam van het lettertype niet in het boek? geen probleem. Vermeld de naam die u wenst in de meeste gevallen hebben wij hem. Ook digitaal aanleveren van bestanden is ook mogelijk b.v. in het EPS / AI formaat (Adobe Illustrator) of CDR (corelDraw) het document moet wel z.g.n. vectoren bevatten. Het maken van vectoren is met deze pakketten geen probleem, in de programma's is de functie "lettercontouren maken" of "create outlines" doe dit wel als de tekst of ontwerp geselecteerd is.

Logo's aanleveren

Voor het aanleveren van uw logo is het belangrijk dat u het logo digitaal aanlevert als vector document. Dit kan een EPS, AI, CDR, SVG of PDF document zijn. Dit document hebben we nodig om uw logo uit te kunnen snijden en om de hoogste kwaliteit te kunnen leveren. Heeft u geen document van uw logo?... Het vector document kunt u opvragen bij uw vormgever. Mocht de vormgever ook geen vector document hebben dan kunnen wij u aanbieden het logo na te maken.


Ontwerp aanleveren

Voor het aanleveren van uw ontwerp dient het net als het logo digitaal aangeleverd te worden als een vector document. Dit kan een EPS, AI, CDR, SVG of PDF document zijn. Dit document hebben we nodig om de hoogste kwaliteit te kunnen leveren.


Foto's aanleveren

Foto's moeten op ware grootte in 300 DPI worden aangeleverd. Bij foto's die te klein worden aangeleverd zullen de pixels zichtbaar worden en dat is niet zo fraai. Op uw beeldscherm of A4’tje lijkt het vaak mooi maar als het bijvoorbeeld op een breedte van 2 meter gemaakt moet worden komen de pixels tevoorschijn. Voor het beste eind resultaat is het belangrijk dat er kwalitatieve documenten worden aangeleverd.Wat zijn vectoren?

Documenten
Documenten

© 1956 - 2021 Bodoni v.o.f. All Rights Reserved

[ 65 jaar! | 45 jaar Amsterdam | 20 jaar Bussum ]

Bodoni sinds 1956
Manufacturing Solutions for the Digital Era | Gerber Technology
Digital Cutter und Schneidsysteme in Schweizer Qualität | ZÜND Digital Snijoplossing
Inkjet printers, engravers, milling machines and more | Roland DGA Corporation
Adobe: Creative, marketing and document management solutions
The ORAFOL Group - Corporate Headquarters: ORAFOL Europe
ASLAN Selbstklebefolien GmbH
Hexis
Avery
An open source, embedded, high performance g-code-parser and CNC milling controller written in optimized C that will run on a straight Arduino
Reci Laser is an integrated optical enterprise, which is specialized in the R&D and production of lasers. The main products involve fiber laser, ultrafast laser, diode laser, radio frequency laser, CO2 laser tube and accessories for laser application.
Beijing JCZ Technology Co. Ltd focus on laser marking control software and board, build in 2004. And set up office in Shenzhen, Wuhan, Suzhou.
TROCEN, laser controller, laser cutting ,laser engraving , AWC708C LITE, AWC708C PLUS, TL5200,TL3120,TC6828,ANYWELLS ,AWC608
Home Over Contact Co2laser Fiberlaser Uvlaser Plotter Fullcolorprinter Graveermachine Zelfklevendelettersenteksten Glasgraveren Lasergraveren Aluminiumnaamplaatjes Kunststofnaamplaatjes Fullcolorstickers Snijfolie Tapasplanken Raambelettering Winkelbelettering Muurbelettering Glasfolie Dibond Stickersoprol Stoepborden Gevelletters Vlaggen Spandoeken Gevelbekleding Bootnaamstickers Registratienummers Lettertype Vector Bestellen Handleidingen Leveringsvoorwaarden Belettering in Bussum Belettering in Hilversum Belettering in Naarden Belettering in Laren Belettering in Eemnes Belettering in Huizen Belettering in Loosdrecht Belettering in Kortenhoef Belettering in het Gooi Stickers in Bussum Stickers in Hilversum Stickers in Naarden Stickers in Laren Stickers in Eemnes Stickers in Huizen Stickers in Loosdrecht Stickers in Kortenhoef Stickers in het Gooi Laseren in Bussum Laseren in Hilversum Laseren in Naarden Laseren in Laren Laseren in Eemnes Laseren in Huizen Laseren in Loosdrecht Laseren in Kortenhoef Laseren in het Gooi Lasergraveren in Bussum Lasergraveren in Hilversum Lasergraveren in Naarden Lasergraveren in Laren Lasergraveren in Eemnes Lasergraveren in Huizen Lasergraveren in Loosdrecht Lasergraveren in Kortenhoef Lasergraveren in het Gooi Glasgraveren in Bussum Glasgraveren in Hilversum Glasgraveren in Naarden Glasgraveren in Laren Glasgraveren in Eemnes Glasgraveren in Huizen Glasgraveren in Loosdrecht Glasgraveren in Kortenhoef Glasgraveren in het Gooi Reclame in Bussum Reclame in Hilversum Reclame in Naarden Reclame in Laren Reclame in Eemnes Reclame in Huizen Reclame in Loosdrecht Reclame in Kortenhoef Reclame in het Gooi Img/GROOTBOEK.pdf Img/Bodoni Plak handleiding.pdf Img/Bodoni glasfolie handleiding.pdf Portfolio